Boho denim Bell layung tambahan Flared jeans

$29.99
ukuran
warna
lampu denim
poék denim
-
+
$29.99
  • Nyiapkeun sagala panon on anjeun ieu boho denim Bell layung tambahan flare jeans!
  • katun Bahan
  • Lengkep
  • Bell layung
  • cangkéng tengah
  • seleting Laleur
  • kantong hareup
  • hem Frayed
  • Boho / Street / Srimanganti Style
  • 1 PC pikeun 1 Pac
  • Sadia dina poék denim / lampu denim
  • Saperti katempo ON @OANNAFASHIONSIMBOL

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. Ieu gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik.
1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal narima.
2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka.

Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

1. Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus.
2.We kapal unggal urutan kalawan Jumlah nyukcruk, sarta anjeun bisa ningali staus kiriman dina ramatloka alkana.
Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Produk nembe ditempo