Ditilik Anjeun di Spanyol Leupas kaos oblong

$13.99
ukuran
warna
bodas
-
+
$13.99
  • Ieu Ditilik Anjeun di Spanyol Leupas kaos oblong anu basajan tur sagala-cocog.
  • Poliéster & Kapas Bahan
  • Panjang nu biasa
  • leungeun baju pondok
  • Babak-kerah
  • Type leupas
  • Ditilik Anjeun di Spanyol Hurup Print
  • Pantun / Street / Gaya Daily
  • 1 PC pikeun 1 Pac
  • Sadia dina warna bodas

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. Ieu gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik.
1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal narima.
2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka.

Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

1. Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus.
2.We kapal unggal urutan kalawan Jumlah nyukcruk, sarta anjeun bisa ningali staus kiriman dina ramatloka alkana.
Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Produk nembe ditempo