Perban halter Sexy Mini Pepelakan Top

$14.99
  • Anjeun tiasa nyobian sagala gaya kalayan Pepelakan Top perban halter Sexy Mini ieu.
  • Poliéster & Kapas blends Bahan
  • mini Panjang
  • Sleeveless
  • Renda-Up hiasan
  • halter Tipe
  • Polos / dasi-ngalelepcorak
  • Summer / Beach Style
  • 1 PC pikeun 1 Pac
  • Sadia dina warna hideung / abu / MULTICOLOR
  • Saperti katempo ON @PAULYENN

tip: Leuwih multicolor anu acak percetakan dasi-ngalelep, nu subjected naon geus ditarima.

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. Ieu gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik.
1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal narima.
2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka.

Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang

1. Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus.
2.We kapal unggal urutan kalawan Jumlah nyukcruk, sarta anjeun bisa ningali staus kiriman dina ramatloka alkana.
Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Produk nembe ditempo